Sminke

Inspirasjon: Isadora Summer Look 2009

Jeg har blitt inspirert av en Isadora look i 2009. Det er øyenskygger med fargene blå, grønn, rosa, gul og brun.Fargene jeg brukte var litt lyse da,men jaja...Sånn ble resultatet:Hva synes du?

Make up look: Gray

Dette er da altså en grå make up look.Hva synes du?Liker du grå?

Jeg tester 5 mascaraer

Nå skal jeg fortelle deg hva jeg synes om de 5 mascaraene jeg har kjøpt for lenge siden. Her er alle som jeg har,og har prøvd. Men nå er alle sammen tom da,unntatt denpulse perfection til høyre som...

Make up look: Brun kremøyenskygge

Her er en brun kremøyenskygge look.Likerdu kremøyenskygger?

Make up look: Lilla øyenskygge

Dette er da en lilla øyenskygge look. Liker dere lilla?

Smokey eyes: Gold and black

Dette er da en gold and black smokey eyes look med shimmer farger. 1.Gull: På globalen2.Svart: På global linjen3.Hvit: Under øyenbrynetLikerdu smokey eyes?

Viva la Diva,absolutely fabulous eyes!

Til jul i fjor fikk jeg en eyeshadow palette fra Marianne med 48 shimmer eyeshadows. Hun kjøpte den på kicks, og jeg liker de øyenskyggene veldig godt!Har dere denne paletten?

Min første sminkevideo

Hei! Dette er da min første sminkevideo. Dette er hvordan jeg sminker meg til vanlig.Det kommer sikkert fler etter hvert. Håper dere liker den, og gjerne kommenter.Produkter jeg brukte:-Foundation:...

Sminke samlingen min

Her er en liten film av sminke samlingen min. Håper du liker den!Sang: Basshunter-I Will Touch The SkyHva synes du?
Elin Skei

Elin Skei

19, Surnadal

Hei,jeg heter det samme som bloggnavnet mitt, Elin Skei! Jeg blogger om neglelakk og negledesign som har vært min store interesse helt siden høsten 2009. Jeg lærer meg via youtube, og finner også på noen design selv. Håper du liker bloggen min! :)

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits