april 2010

Falske negler med design

I fjor da jeg var i Filippinene, kjøpte jeg meg noen falske negler med design som kostet bare 67,50 peso, som er i norske kroner 8,70 kr. Har ikke brukt dem enda, men må vell snart begynne å prøve ...

Negledesign på falske negler

Her er samlingen min av forskjellige negledesign på falske negler.

Manikyr: Fransk manikyr(Hvit Elf)

Dagens manikyr er fransk manikyr med elf.

Manikyr: Loreal Paris,LA Collection,202

Dagens manikyr er orange neglelakk av Loreal Paris nr.202.

Manikyr: H&M,Denim Dreams

Dagens manikyr er blå neglelakk fra H&M som heter Denim Dreams.

Manikyr: Det norske flagget

Dagens manikyr er det norske flagg. Det er egentlig litt vanskelig fordi jeg har ikke hvit kissnail art,blush-on.Hva synes du?Har du noen gang prøvd dette?

Pakke i posten: ELF neglelakk: Gum Pink og White

I dag har jeg fått en pakke i posten fra søstra mi. Da jeg var hos henne så bestilte vi sminke og neglelakk fra elf. Jeg bestilte to neglelakker i fargene gum pink og white. Du kan bestille de her:...

Video,manikyr: Rosa og gule striper med sølv glitter

Dagens manikyr er rosa og gule striper med sølv glitter. Her har jeg laget en video av hvordan jeg gjør det.Besøk også min youtube side: www.youtube.com/user/pianoogfiolin94Musikk: Dido - White Fla...

Video: Mørkerød med sølv stjerneskudd

Nå har jeg laget en video av designet mitt fra forrige innlegg. Håper dere liker den!Musikk: Paloma Faith - New York Hva synes du?

Manikyr: Mørkerød med sølv stjerneskudd

Dagens manikyr er mørkerød neglelakk med sølv stjerneskuddsom design.Jeg brukte:-Mørkerød: Opia-Sølv: Kiss,nail artHva synes du?

Vil du ha flere som besøker bloggen din? Bloggtrafik er løsningen

Jeg har funnet en side der du kan melde deg på, så kan du legge ut bloggadressen din, og så kan du får poeng ved å besøke andre blogger, og andre kan besøke bloggen din også...Jeg meldte meg på for...

Manikyr: Lilla Depend nr.115

Dagens manikyr er lilla depend nr. 115. Jeg la 2 strøk, men likevel ble det ikke sååå fint. Lilla er som svart, det er vanskelig å påføre.Har du denne neglelakken?

Video: Piank Water Marbling

Nå har jeg laget en video av hvordan jeg selv gjør water marbling(vann marmorering) på neglene. Håper dere liker den! BTW: på youtube heter jeg: PianoOgFiolin94Hva synes du?

Manikyr: Pink Water Marbling

Dagens manikyr er pink water marbling(rosa vann marmorering). Du kan se hvordan jeg gjorde det på videoen under.Jeg brukte:Her kan du se hvordan jeg gjør det(ikke av meg).Har du prøvd dette før?

Video: Hvordan rense neglene

I dag har jeg laget en video av hvordan jeg renser neglene mine. Håper dere liker den!Musikk: Lady Gaga - Bad Romance og Pitbull ft Akon -Shut It DownHvordan er det du renser neglene dine?
Elin Skei

Elin Skei

19, Surnadal

Hei,jeg heter det samme som bloggnavnet mitt, Elin Skei! Jeg blogger om neglelakk og negledesign som har vært min store interesse helt siden høsten 2009. Jeg lærer meg via youtube, og finner også på noen design selv. Håper du liker bloggen min! :)

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits