februar 2012

Video: How To Cut Fimo Canes

Jeg lagde en video for noen dager siden om hvordan man kutter fimo. :) Var dette nyttig? :)Har du fimo? :)

Green And Black Water Marbling

Jeg savnet å gjøre water marbling, så jeg tenkte at jeg skulle prøve det igjen. HERkan du se noen videoer om water marbling. Nederst i innlegget så har jeg lagt ut en video der jeg gjør water marbl...

Pink Nail Polish Marbling with Rhinestones & Beads

Jeg eksperimenterte litt på mitt siste design og hadde på diamanter og beads. Hva synes du? :)Hva har du på neglene dine i dag? :)

Pink Nail Polish Marbling

Hvit, rosa med glitter marbling. Jeg brukte:-Depend nr.079, base coat-Klik, white satin- Carona, claret, pink- Star gazer, nr.147, glitter- Klik, colorlessHva synes du? :)

Blue Nail Polish Marbling

Dagens manikyr er hvit, lyseblå og mørkeblå marble. Jeg brukte:- Depend nr.079, base coat- Klik, white satin- H&M,hello kitty,turquise kitty- Caronia, dare, frosted- Klik, colorlessHva synes du? :)

UKM,Danza Kuduro Dance + UKM nails

12. Februar var jeg på UKM i Surnadal, og 5. Februar var jeg på UKM her i Steinkjer. Jeg danset en selvlaget dans med sangen Danza Kuduro som er sluttsangen til filmen The Fast And The Furious 5. D...
Elin Skei

Elin Skei

18, Surnadal

Hei,jeg heter det samme som bloggnavnet mitt, Elin Skei! Jeg blogger om neglelakk og negledesign som har vært min store interesse helt siden høsten 2009. Jeg lærer meg via youtube, og finner også på noen design selv. Håper du liker bloggen min! :)

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits